opdefietsnaarjewerk.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Fiets (129)

Gisteravond ging ik inderdaad meteen uit het werk richting boulevard. Mijn zoon had aangegeven daar wel bij te willen zijn en daarom ging hij ook naar de plek toe waar Jeannette en ik 32 jaar geleden elkaar een ring gaven. Maar de rit van het werk daarheen duurde bijna een kwartier langer dan ik had ingeschat en hij was er al vijf minuten te vroeg geweest. Ik had ge-appt er rond kwart over zes te zijn, maar dat werd tegen half zeven. Ik vroeg hem een foto van mij te maken, zodat ik die op Facebook kon zetten. Hij maakte er één met en één zonder flits, maar die zonder flits lukte het beste omdat hij bij de flits zijn handschoen voor de lamp had. De kwaliteit was echter zodanig dat ik besloot de foto niet op Facebook te plaatsen. Ik bewaar hem als herinnering voor mezelf. Mijn aanvankelijke voorstel om bij Het Vispaleis een patatje met vis te gaan eten veranderde ik in de KFC op het Gevers Deijnootplein. Daar aten we terwijl ik nog wat herinneringen ophaalde aan vroeger, toen ik Jeannette dagelijks naar het Nebo Verpleeghuis op de Scheveningseweg bracht. Daarna reed ik naar mijn werk en aan het eind van de dag haalde ik haar weer op. Mijn zoon dacht dat het gebouw inmiddels gesloopt was, maar toen ik er op weg naar huis langs reed bleek het verbouwd te worden tot 28 zorgwoningen. Vreemd genoeg gaat het 'De Regentes' heten, terwijl er reeds een voormalig zwembad is, waarin nu een theater is, dat ook al zo heet.

Vandaag begon het op de Laan van Meerdervoort al licht te regenen, maar ik fietste toch stug door. Ook toen het wat harder ging regenen. Mijn Tenson-jas is waterdicht en mijn spijkerbroek zou wel opdrogen, wat inmiddels ook al gebeurd is. Raadplegen van de Moves-app liet weer één van de vreemde waarnemingen daarvan zien. Volgens de app ben ik vanochtend van die plek waar ik me 32 jaar geleden verloofde vertrokken naar mijn werk. Mijn iPhone ging gisteren in de KFC uit omdat de accu leeg was, mogelijk is dat een verklaring. Het kwam ten goede aan de afgelegde afstand, die bleek 16,7 kilometer te zijn. Die legde ik af met een gemiddelde snelheid van 14,9 kilometer per uur. Dat klopt wel.

 

Reacties

H. Marsman op 08-11-2017 13:59

Hoi Frank, Bedankt voor het delen van jouw leuke verhalen. Ik zit met een probleem waat jij mij misschien mee kan helpen. Ik heb de afgelopen 4 jaar met gematigde tevredenheid een Sparta elektrische fiets gehad. Ik ben nu toe aan een nieuwe en heb rondgekeken wat er nog meer op de markt te verkrijgen is. Heb je enige ervaring met dit nieuwe merk, brinckers? Ik hoor wel wat positieve verhalen maar de prijzen zij niet in te zien op de website. Weet jij hier iets meer van?Hoor het graag, veel succes!

Gr. Henk

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl